I ett par fantastiska vårveckor kommer du varje måndag att kunna följa Schlagerjava på www.pitefm.se där Lina och Johanna följer upp allt som hände under lördagens festival! Låtarna, artisterna, kläderna, tabbarna och troschockarna! Varje måndag, 07.45 på www.pitefm.se!

En summering inför andra chansen

Vilken härlig final igår! De superhajpade love generation gick inte till final som så många förhandstippat. Trots att de kunnat samla 4 gånger så stor röstarskala så slog den ensamme tatuerade rockaren Nick Borg ut dem och knep med sin stillsamma, pampiga rockballad "Leaving home" den sista finalplatsen. Tillsammans med Linda Bengtzing som undrade vad det var för fel på henne avslutade de det sista turnéstoppet på ett magnifikt sätt.

Vidare direkt till final från vårens finaler är följande artister:

LULEÅ: Danny Saucedo (in the club) & Swingfly (me and my drum)

GÖTEBORG: Brolle (7 days and 7 nights) & Sanna Nielsen (I'm in love)

LINKÖPING: The Playtones (the king) & Eric Saade (Popular)

MALMÖ: Linda bengtzing (e det fel på mig) & Nicke Borg 8leaving home)

Mmmm, vad säger ni?
Ett mycket starkt finalstartfält tycker vi på schlagerjava! Det kommer att bli en tuff fight. Vem eller vilka kommer egentligen kamma hem den prestigefyllda uppgiften att representera hela Sverige i Düsseldorf i maj? Det får framtiden avgöra! Vi kommer naturligtvis att följa upp spektaklet undan för undan.

Slutligen; glöm inte vår fantastiska sändning imorgon bitti 07:45!
puss & kram

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback