I ett par fantastiska vårveckor kommer du varje måndag att kunna följa Schlagerjava på www.pitefm.se där Lina och Johanna följer upp allt som hände under lördagens festival! Låtarna, artisterna, kläderna, tabbarna och troschockarna! Varje måndag, 07.45 på www.pitefm.se!

Nedräkning 3 + 4

Vi fortsätter idag vår nedräkning inför Melodifestivalens delfinal i Malmö!

3. Lasse Stefanz - En blick och nånting händer
Dansbandet Lasse Stefanz är ju inga nykomlingar i musikvärlden, men i år gör dom faktiskt debut i Melodifestivalen. I januari år så plockade bandet hem en grammis för årets dansband, nånting som kanske bara peppar ännu mer inför premiären i Sveriges största musikprogram. Låten, som dom säger ska överraska publiken speciellt mycket dom sista fem sekunderna, är skriven av bland annat Alexander Bard. Och på lördag får vi alltså se hur shorts-året-om-Bard och dansband går ihop!



4. Linda Pritchard - Alive

Om det är någon som vill höra ännu mer Kempe efter förra veckans final, så kommer det en till här. Linda Pritchard gjorde förra året sin debut i Melodifestivalen, med låten "Youre making me hot-hot-hot", som tog henne till femte plats i deltävlingen i Örnsköldsvik. Linda är inte bara sångerska, hon är även dansare och har dansat bakom både Ace of Base och Magnus Uggla, och 2005 + 2006 i Melodifestivalen. Hon har även körat för stjärnor som Celine Dion och Velvet. En ung tjej som tar över scenen på lördag, och inte förrän då får vi veta hur det går!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback