I ett par fantastiska vårveckor kommer du varje måndag att kunna följa Schlagerjava på www.pitefm.se där Lina och Johanna följer upp allt som hände under lördagens festival! Låtarna, artisterna, kläderna, tabbarna och troschockarna! Varje måndag, 07.45 på www.pitefm.se!

Måndagen då allt klaffar

Mikrofonstrul och knasiga låtlistor, men ingenting kan hindra schlagerjava från att kasta sig ut i etern och lirka sig in i ditt schlagertörstande öra. Måndagar är ju vår favoritdag på hela veckan! Det är då vi äntligen får avfyra alla kommentarer vi suttit och tryckt på sedan lördagens kalas och kalabalik.

Vad tyckte ni om deltävlingen i Göteborg?
Våra schlagerhjärtan klappar ju lika hårt oavsett kvalitét på artister och show, men det skall icke stickas under stol med att vi tyckte att det var en ganska medioker show det bjöds på. Det var inga dunderhitar man kunde dansa till och heller inga troschocker att imponeras av.
Men vi hänger inte läpp för det utan ser med glädje och ett än mer omättat schlagersug fram emot nästa lördag då Leksand skall visa vart schlagerskåpet skall stå! Heja heja.

Puss på er.

Vinnarna från Göteborg, David Lindgren & Ulrik Munther. Grattis!
(foto: www.svt.se)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback